Så vad händer på jobb-fronten då? Jo, sytt en massa rynkade kjolar. Beställningsarbete på gång. Och fint blir det. Ni kanske redan vet att det lönar sig att sy i en rynktråd för att få till jämna rynkor i plagg. Förhand eller med maskinens längsta stygn om man är lat, som jag. Ett till tips är dock att sy två rynktrådar ca 1,5 cm från varan. Sömen (i det här fallet ska kjolen sys fast på en korsett) kommer sedan mellan de två rynktrådarna. Det minimerar risken att rynkorna lägger sig snett. Funkar! Och rynktrådarna river man såklart bort sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s