Hänga på Albatross gemytliga takterrassVilka fantaaaastiska sommardagar! Helsinkibesöket igår följdes av grillfest hos Malin. Inget slår gott sälskap och Kabanossi. Det är obegripligt hur mycket jag älskar grillkorv. Och det tog inte slut där. Efter sjuhelsikes flow i studion idag – fyra klänningar börjar ta form – snarvlades kvällstimmarna  bort på Alban med bästa brudarna. Lotta, Henrica och Sandra. Njöt av kvällssol och vad som smakade som universums godate cider. Blir inte mycket tid över till datorn då vetni.

Älska sommar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s