Avigsida

Rätsida

Pickering. Inte visste jag att min overlockmaskin klarade av sånt. Tydligen. Det lönar sig att läsa manulerna gott folk! För det här betyder att jag nu kan fålla upp byxor på maskin. Pickering heter det. Då man fållar upp byxor utan att det blir en synligt söm på framsidan, endast små prickar. Gjorde en test med svart tråd så att man ser resultatet tydligare. Då tyget går ton i ton med tråden är sömen så gott som osynlig. Snabbare och snyggare än att sy förhan.  

Kostymbyor fixade med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s