Klipp dig och skaffa dig ett jobb, heter det väl. Sagt och gjort. Dagen började hos frissan. På tiden. Speciellt med tanke på gårdagens bedrövliga humör. Kan lova att håret var lockigt och fint då jag klev ur frissan men nu ser jag mestadels ut som Röllis fru. Som alltid. Är ”begåvad” (upplever det snarare som en förbannelse) med väldigt volymigt hår. Som min mamma. Det är överallt. Men åtminstone inte i fejset mer. Bra så. Och så fick jag energi att ta tag i detdär med jobb också…

En reaktion till “cut your hair and get a job

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s