Idag är min första dag som egenföretagare på heltid. Grattis till mig. Så hur har den börjat då? Jo, med svettigt gympass och besök av Yle radio Vega. Intervju i min studio. Sånt gillar vi. Väntar på att laxen ska tina och stirrar på regnet som ööööser ner. Men jag struntar blanka fan i om det är orkan ute. För den här veckan ska jag bo i studio – en brudklänning ska sys ihop.

Iiiiivrig!

2 reaktioner till “my first day at work

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s