my first day at work

Idag är min första dag som egenföretagare på heltid. Grattis till mig. Så hur har den börjat då? Jo, med svettigt gympass och besök av Yle radio Vega. Intervju i min studio. Sånt gillar vi. Väntar på att laxen ska tina och stirrar på regnet som ööööser ner. Men jag struntar blanka fan i om det är orkan ute. För den här veckan ska jag bo i studio – en brudklänning ska sys ihop.

Iiiiivrig!

2 reaktioner på ”my first day at work

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s