SEMESTER. Yep. Kl 12.00 idag inledda jag min semester. Sista arbetsdagen på eftis undan. Halleluja! Och kan det börja bättre? Några timmar sol på mannens terrass (sträckläste manualen till kameran, geek), kundmöte och powerwalk med Sandra. Lysande!

Så hur ska resten av sommaren se ut då? Jo. Hemligheterna i Sverige blev inte av. Ingen chock där. Grym lättnad om jag ska vara ärlig. Man ska lita på magkänslan. Och ja, jag ska berättar mer när jag får. Så från och med nästa vecka kommer jag varva företagandet med semester. Jobba och slappa om vartannat. Ända fram till Augusti(!!!) Två brudklänninar ska sys ihop och några andra festklänningar och beställningsarbeten. Blir fantastiskt att kunna koncentrerar sig på det man älskar på heltid. Vad som händer sen vet jag inte än. Men alla förslag finns på tapeten och jobben har jag kvar. Icke illa alls.

LEV LIVET. Det tänker jag göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s