YESS! Mina visitkort har kommit. Lite snofisagare att dela ut visitkort än att råppla ner sin e-mail på en papperslapp åt folk. Enkla kort; namn, e-mail, telefonnummer,adress. Inga konstigheter. Logon har Ika hjälpt mig med och resten skrev jag ihop själv och laddade upp på Vistaprints hemsida. Där kan man även välja bland flera färdiga modeller samt övriga marknadsföringprodukter. Muggar pennor t-skjortor häften skyltar vykort kalendrar… Klistermärken och kylskåpsmagneter slank med i min beställning.

I väntan på en vettig skylt sitter nu ett klistermärke på dörren. 

9 reaktioner till “E/S Design cards

    1. Tackar. Är själv nöjd. Men ÅÅÅÅH vad störande. Hade aldrig förr sett hennes logo förut! knappast grafiska designern som hjälpte mig heller.. Alltid störande då andra har liknande, men ja antar att det är svårt att vara ensam om sin idé. sånt är livet 🙂

      Gilla

  1. Ah nein, har inte heller sett den där andra logon. Tycker dock de är tillräckligt olika och det är en vintagebutik och hon/de designar inte själv.

    Fint att se logon i användning. Blev bra balans på den.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s