Loppisfynd – Tenava Tupa, Karis. 15 €

Här har vi bättre bilder på mitt senaste loppisfynd – en kavajjacka från Marimekko. Fenomenal passform och kvalitet på materialet. Gillar det udda slaget och glansen i tyget. Helt enkelt perfekt. Så som märkeskläder ofta är. Begriper inte hur folk lägger likande grejer till loppis. Synd att röven inte rymdes in i den tillhörande kjolen.

Har legat på latsidan med loppisrundorna det senaste halvåret. Inte haft intresse. Men nu när sommaren kommer krypande och folk rensar i skåpen vaknar loppisarna till liv igen, lik som min iver att skrothandla. En loppisrunda kring Nyland skulle sitta fint i sommar. Någon som hänger på?

4 reaktioner till “Marimekko secondhand

    1. en sen sitter perfekt! Har ingen kavaj i så bra modell 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s