Vilken lyyyysande arbetsdag. Bokstavligen. Rantat runt i Ekenäs med nio barn. Ätit glass. Solat. Simmat. Och både franskisarna och solen gick tydligen att beställa från Prisses. Kameran glömde jag desvärre hemma. En första gång för allt. Passande nog hade jag dragit på mig ett linne med djup rygg som jag sytt för ett par år(!) sedan. Slappt. Skönt. Men fint. Och ypperligt att sola med då kläderna inte kan kastas. Ska leta fram mönstret och sy några till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s