Inredning från GRANIT

Det där med inredning är inte min specialité, men har ändå alltid älskat fina prylar till hemmet. Gärna loppis. Gammalt möter nytt. Under senaste Stockholmsbesöket hittade jag GRANIT – en huippu indredningsbutik med retro-moderna inrednings- och förvaringsprylar. Lantligt. Men istället för beige och vitt (för romantiskt och gulligull enligt mig) går färgskalan i svart, vitt och grått. Kontraster. Hårdare. Förbannat snyggt. Eakt så som jag vill ha mitt hem. Hade gärna handlat upp hela butiken men med risk för att se ut som en packåsna på Vikingline höll jag mig till en fin memo-block. Nu på mitt kylskåp.

Gå dit. GRANIT. Söder. Stockholm.

4 reaktioner till “GRANIT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s