Har varit en sån där halvtaskig dag. Halvdag på jobbet. Halvmulet. Halgdålig fiilis… Spatserat omring här hemma och jobbat på fyra olika beställningsarbeten samtidigt och känns som om jag stampar på ställe då allt är halvfärdigt. Halv halv halv.

En halv skatt lyckades jag tillochmed hitta på loppis idag, eftersom tillhörande kjolen var för liten. En kavaj jacka. Mitt första Marimekko plagg. Jag är lite i extas. Den är så vacker. Har aldrig riktigt förstått mig på det där äckel-blommiga märket men efter lite googlande kan jag konstatera att det finns guldkorn bland alla blommor. Och ett av dem hänger nu i mitt skåp. Huippu. Visar mer imonr.

Några Marimekkopärlor som tilltalar även mina ögon, härifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s