Fiilisen från igår kväll har hållt i sig och jag har haft grymt flow hela dagen. Slappat på balkongen. Ätit grillkorv med mam&pap. Gossip Girl maraton. Powerwalk. Och påbörjat ännu ett projekt i studion, den här gången till mig själv. Eller egentligen är det fråga om ett experiment som förberedelse till tre brudfrämma-klänningar jag ska sy ihop senare i sommar. Blir en draperad chiffonklänning i det ljuvligaste tyget mina ögon skådat på länge, i planetenst mest perfekta mörkblå färg.

Stay tuned. För detta projekt är för en gångs skull inte hemligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s