Man skulle ju kanske inte tro att en avbitare hör hemma i en sömnadsatlejé, men faktum är att jag sliter ut tängerna på löpande band då jag kapar metallen till korsetterna. 6 olika skenor metall i varje korsett/klänning. Det ni. Så ny tång och några plastlådor släpades hem från nya Latvala i Karis. En butik jag blir fånigt glad av att gå omkring i. (Inte konstigt med tanke på att Säästöpörssi är en av mina favvo-butiker). Prylfån forever<3 Latvala ligger dock närmare stan och har några euro billigare pris på plastlådorna. Så det så! Metall-materialet till korsetterna kommer däremot från Röda Tråden.

Proto nr 2 till  brudklänning syddes alltså  ihop idag, försedd med metllskenor, och är redo att provas.

2 reaktioner till “Latvala

  1. Hej måste bara säga att det är en härlig blogg du har, har föjt den ett bra tag och gillar att följa dina projekt. Ditt inlägg fick mig att sakna Börssen, mina morföräldrar bodde i Ekenäs och alltid när vi åkte ner på besök var Säästöpörssi besöken ett måste, helt underbar affär, där finns allt man inte ens vet att man behöver 😉

    Gilla

    1. va roligt att höra! Speciellt att andra älskar säästö lika mycketom jag 😀 Fenomenal butik! Nästa gång du är i stan ska du prova nya Latvala i centrum. Lite samma stil, men mindre såklart, och mer inredningsprylar 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s