Beboelig lägenhet, äntligen! Favvofotot på mig och mina syskon står på hedersplats

Ni vet hur rabiat man blir då något, låt oss säga datorn, inte fungerar. Man skriker och spottar och fräser. Och när mamsen, eller något annat datasnille, tillslut kommer och hjälper en så är problemet helt plötlsigt borta och allt fungerar så förbannat smidigt att man blir ännu galnare.

Så var fallet igår. Hann bar oja och voja mig över mina mardrömmer så puff – plötsligt sov jag som en kung (bokstavligen) och är utvilad in i visdomständerna. Härlig känsla. Började lediga fredagen med promenix med favvobrudarna. Därefter städat hela lägenheten. Burit ner alla vinterkläder till förrådet. Solat på balkongen. Sytt ihop en proto. Kalas ikväll. Det är alltså såhär det känns att vara utvilad…

Om jag klagar riktigt riktigt mycket kanske jag får fler lugna nätter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s