Mardrömmar. Har alltid varit en livlig sovare, bokstavligen. (Legendasriska hullun som skrek om nätterna och sprang omkring i tältet i sömnen på alla scoutläger. That´s me.) . För att göra en lång story kort kan jag säga att jag inte tålde vissa mediciner i samband med öronoperationerna jag genomgick som barn. De senaste 10 åren har jag varken blivit petad på med knivar eller iproppad medicin och kunnat sova lugnt om nätterna – tills nu. The nightmares are back.

Jesus amalia det tar på krafterna att fightas mot brotslingar i sömnen och tända alla lampor sju gånger om natten för att kolla att jag, såklart, inte behöver skyddar älsklingen från massmördare som inte finns. Ni fattar. Störande skit. Speciellt nu när jag är (nästan) ledig och skulle ha möjlighet att förverkliga alla mina projekt. Försöker ignorera tröttheten och pynja på som vanligt men vissa dagar är jag bara för kuitti. Som idag. Då jag hade besök av oliiidligt många brotslingar på natten.

Ska ändå försöka få nåt gjort i arbetsrummet. Under tiden kan ni väl vara bussiga och dela med er om eventeulla tips hur man sover lugnt om nätterna? Medduciner man kan ta? Lugnande? Jag vill lixom bara sova som normalt folk.

8 reaktioner till “the nightmares are back

 1. jag är likadan periodvis. Är hemskt! Vissa nätter måst ja gå ner och kolla igenom nedre våningen för att få nån ro i kroppen. Många säger att man sover dåligt om man stressar, men de gör ja verkligen inte nu. Så undrar varför man blir som en idiot då man bara borde sova gott!!

  Gilla

 2. Jag upplever precis samma sak i perioder. Beror allt som oftast på stress eller en reaktion efter en period av stress.. Skitjobbigt och irriterande, men brukar lugna sig efter en tid när det inte är lika hektiskt runt omkring… Hoppas det fixar sig!

  Gilla

  1. ja så brukar det ju va. Upplever det likadant. Men nu känner jag mig inte alls stressad, Så fattar inte varför jag drömmer som värst nu! mysko. Kanske det går över!

   Gilla

 3. Låter säkert lite som en kliché, men det hjälper faktiskt om du tänker på något trevligt innan du somnar, eller liksom som att du ”dagdrömmer” om något trevligt (typ dina framtidsdröm) innan du somnar 🙂 och sen att inte tänka för mycket på mardrömmarna på dagen, för man drömmer ju oftast det man har tänkt och varit med om föregående dag! Hoppas det blir bättre!

  Gilla

  1. låter vettigt! Brukar läsa fåniga böcker på kvällarna för att lugna tankarna och inte fundera på något. Hjälper ibland. Ska testa det där med positivt tänkande 😀

   Gilla

  1. första natten på eeeeevigheter som jag sov som en stock! Sjukligt skönt att vara utvilad och pigg. Yep popkalas blir det nog imorn om vädergudarna e på vår sida!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s