Voi söööte öööödet min bokföring exploderar över vardagsrummet. Blir virrig i pannan och vill lipa lite. Gör konstant fel. Och vet inte hur man korrigerar felen. Gav upp halvvägs och sydde istället klart en assymetrisk kjol som jag jobbat fram tidigare. Blev inte hundra det heller. Måste sys upp i nåt lättare tyg. Oj voi. Hela min hjärna är assymetrisk och snedvriden nu av alla kvitton och mystiska mönster. Och nu (kl 0 1.43) får jag lite panik då jag inser att det är väkning om 5 timmar. Gonatt

4 reaktioner till “assymetric, in more ways then one

  1. ja det sägs att man absolut inte ska sköta sin bokfäring själv haha! 😀 Men jag (och min mamma) är envisa jävlar så efter att ha lärt mig grunderna på ”starta-eget” kursen så sköter jag det själv. Inte så svårt faktiskt nu när jag har kläm på det. Problemet ligger egentligen i programmet, kan inte göra ändringar där, så måste hitta ett nytt. Men vill man så kan man 🙂

   Gilla

   1. Jätte duktigt av dej att försöka. De skall man. Säkert kommer det gå bara bättre och bättre då du får kläm på det 🙂 och bara du hittar tid för det. För det tar väl nog sin tid!!

    Gilla

    1. sant! och i ärlighetens namn tycker jag ofta såntdär räknas och sorteras är roligt. Drömde om att bli kontorist som liten 😀 Så de ska nog gå.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s