Alltid gemytligt då provningar går strålande och kunden gillar vad jag planerat och litar på mina kunskaper. Lyckad provning med andra ord. En snabb proto till och så kan tredje brudklänningen för i år börja sys ihop. Sån sjutusans befirelse att ha tid. Jag går på högvarv.

3 reaktioner till “fitting

  1. förr fanns det ju väldigt mycket etiketter om detdär. Klänninen skulle nå ner till knän och i kyrkan fick man absoluuuut inte vara bar om axlarna utan bära någon form av jacka. I dagens läge är det ju inte så noga mer, men skulle själv säga att halva låret är för kort. Tycker bara inte det hör hemma på bröllop. Ser inte stiligt ut. Sedan beror det ju mycket på hurudan modell det är.Så kör på känlångt (eller strax ovan knät) och gärna nåt på axlarna i kyrkan så behöver man inte fundera på tanternas blickar 😀

   Gilla

   1. Haha, okej! Tack för tipset 🙂 har två klänningar att välja mellan, den ena är min gamla studentklänning, men tycker den känns lite för fin. Har dock inte varit på bröllop förut så…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s