Åsynen av alla vita hattar på FB för tankarna till min egen student. År 2007. Jävklaranamma. Hundra år sedan. Känns som igår. Alla var glada. Vädret var fantastiskt. Fiiisen grym. Så förbannat rolig kväll att jag blir lite sentimental av bara tanken (varje år!).

Hade själv en enkel svart klänning på mig på studenten som jag köpt för 30 euro på rea i Canny i ren panik, och sydde fast ett svart guldband i midjan. På nåt mystiskt sätt blev det perfekt. Första beviset på att det enkla och klassiska funkar bäst för mig. Det faktum att jag såg ut som en sparris i kroppen kan vi ignorera. Nina fotade grymma studentbilder åt mig men kan inte hitta dem på hårddisken? Klänningen hänger däremot fortfarande i mitt skåp men har inte vågat prova den på några år. Är rädd att jag fastnar.

Får lust att sy nåt liknande dock. Svart. Enkelt. Kanske kanke. Gratulerar alla nybakade studenter! Hoppas ni hade lika roligt igår som vi hade 2007, även om vädret var åt helvete.

En reaktion till “less is more

  1. Så snäll jag var som bjuder lite ti antte;) Men grym kväll var det verkligen!! tyvärr gick min klänning sönder under kvällen. Hoppas Emma har gett tillbaka din 🙂 Hon var också fin i den!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s