Avslutning. Inte bara för skolbarnen utan även för mig. Igår hade vi avslutningsfest med eftis-tanterna på jobbet. Skrattade så tårarna sprutade. Seriöst. Jag jobbar med stans roligaste typer och bättre arbetsplats än eftiset Byllan i Karis får man leta efter. Garanterat! Och de små söta barnen överröste oss med presenter. Kommer sakna oljudet och gråten och skrattet och glädjen… På eftiset fortsätter jag jobba ännu några veckor (städning) men hade idag sista arbetsdagen på klädbutiken/Canny för i sommar. Halleluja! Firade med paljett-cardigan och gött humör. Hej då 9 timmar arbetsdagar och helgjobb.

Så vad fan ska jag greja med hela sommaren då? Får återkomma med det. Nu ska jag tammefan NJUTA. Börjar redan ikväll med en vindunk och gött sällskap. Det ni.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s