Sörplar kaffe på balkongen. Paus från mönsterkonstruktionsarbetet (jesus vilket långt ord) till brudklänningen. Sitter ofta ute på min balkon. ÄLSKAR min balkong. Har en fenomenal sådan med sol nästan hela dagen. Lyxigt så det förslår. Men…eeh… för tillfället ser den ut som värsta betongghettot. Barr och trasmattor och ouppackade möbler. Pinsamt värre. Och enda orsaken att jag blottar bedrövelsen här är så att jag blir tvungen att ta tag i balkong-projektet. Nu. Genast. Eller rättare sagt nästa vecka då jag får nästan-semester.

Någon som är sugen på ett Clas Ohlson besök med mig? Anyone? No?

2 reaktioner till “my ghetto paradise

 1. Hej Elin,
  tack 🙂
  Jag har en ganska nybörjar system från pentax, men det tog ganska länge för mig att lära mig den och obejktiven är ganska dyra eftersom märket inte har lika stor marknadsandel som t.ex. Canon och Nikon.

  Såg att Anttila/kodin Ykkönen nu hade Canons Eos 1100D för 300-något euro med plussa och den är riktigt bra och prisvärd (en del vänner har den). Tror den kostade närmare 700 för ett år sedan som ny. Canon har ju också en del prisvärd och bra objektiv, t.ex. ett 50 mm 1,8 för cirka 100-lappen. Dessutom är canons kameror superenkla att använda 🙂 å en lite mer avancerad, canon 600D lär ju också vara riktigt bra 🙂 (oj nu blev jag lite canon förespråkare men sku kanske nog köpa en sådan om min skulle dela)

  Hoppas detta hjälpte lite. KRAAAAM!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s