Att köpa ny kalender är som att storstäda lägenheten. Nytt. Rent. Fräscht. Löften om ordning och reda i framtiden. Satsade lite extra denna gång och köpte en med läderpärmar. Förbannat snygg. Tills jag har ropplat den full med stuff att göra.

Medan jag överför all viktig info rafsar jag ihop skisser till ett kundarbete. Har aldrig varit någon Picasso med pennan men pastellkritorna har blivit mina kompisar och resultatet är åtminstone begripligt. Att sådant. En massa datajobb och mail-skickas och städas idag. Sörjer nog min kamera än. Snyft. Imorgon efter jobbet kör jag igång med brudklänning nr 3 för i år.

Spännnnnande!

2 reaktioner till “new calender, new life

  1. De där lapparna med ”Hannas virrvarr” har jag beställt av en lokal sömmerska som har en broderingsmaskin. Fast jag är inte riktigt nöjd med dem, hennes maskin var nog inte ämnad för dylika lappar utan och texten är det absolut minsta det gick att göra för att det alls ska gå att läsa. Det finns t.ex. minanamnlappar.se och dylika sidor där man snabbt och billigt kan beställa lappar med text men jag ville inte ha sådana. Om du vill ha lappar med din logo skulle jag föreslå att du letar fram (t.ex. från något företagsregister/-katalog) företag som trycker och broderar på produkter och ta kontakt och hör om de kan göra sådana lappar du vill ha och vad det kostar. Det har jag tänkt göra när de här jag nu har tar slut. Lycka till!

    Gilla

    1. okay, tack massor för tipset. Will do! 🙂 Ska googla runt lite!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s