Grus i ögonen. Slafsar i mig mysli och sammanställer samtidigt materialproven jag pockade upp från Åbo förra veckan. Ska postas iväg till kund innan jag går till jobbet. Blir evighetslång dag idag då jag hoppar in på eftis på morgonen, därefter till Canny/klädbutiken. 12 h. Rivstart på veckan. Men efter dunder-helgen orkar jag med vad som helst.

På ta om Åbo. Har ni vägarna förbi Sokos i Åbo så kan jag rekommendera deras lilla outlet. Andra våningen, längst in i hörnet. Där trängs en massa plagg med -70% på prislapparna. Icke illa. Massa tantkläder jovisst. Men lyckas alltid hitta något tjusig. Som denhär. Stans finaste vårjacka. Originalpris 275 €. Nu 70% rabatt. Jag dog lite. Så fin var den. Och dog lite till då jag insåg att den endast fanns kvar i storlek 32 och 38. För liten och för stor. Fan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s