Att försöka beskriva stämningen och känslorna ute på Stuvuholmen igår är omöjligt. Jag tänker inte ens försöka. Kan kort och gott säga att det var så jäkla lyckat. Alltihop. Men vad annat kan man vänta sig då 70 personer skjutsas ut till en ö, finklädda, i strålande solsken – för att fira stans skönaste brudpar, min syster och Hennes Victor.

Kameran väller över av bilder, men vi koncentrerar oss på vad denhär bloggen handlar om – brudklänningen jag sytt åt min syster. Sara visste redan från början att bröllopsfesten skulle äga rum ute på en ö så bekvämlighet och praktiska användningen var viktig. Och att klänningen passar Sara. Och alla som känner Sara vet att gräddbakelser i klänningsform är så långt ifrån min syster man kan komma. Efter en del provas och materilletande blev resultatet en klassiskt elegant men bekväm och anvädnbar klänning. Benvit i linne/bomullstyg och spetbeklädd överdel. Små axlar. Smal midja. Djup rygg. Perfekt för hennes gudomliga figur. Jäkligt lyckat i mina ögon. Väldigt Sara. Och det riktigt strålande om henne. Lovar.

Syster&jag, efter vigseln på fredag

2 reaktioner till “sis in her dress

    1. tack Miilo. Väntar me spänning att se bilderna du tog. Sara sa att de gick lyysande 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s