Jäklaranamma, min syster är er fru! Igår gifte de sig med en fin liten ceremoni och så firade vi med middag på Knipan efteråt. Så gudomligt fint. Idag fortsätter firandet med den officiella festen – 70 pers ute i skärgården! Hälten av gänget åkte ut redan igår. Jag blir upphämtad strax. Solkrämen är packad, klänningen till mig sjävl sydde jag ihop igår och fiilisen på plats. Blir grymma grejer dethär…

Nu- iväg!

2 reaktioner till “S <3 V

    1. ja visst är dom fina? Dom vigdes i magistraten på fredag men festen hölls i en klubbloka ute på en holme i skärgården på lördag. Vackraste bröllopsfesten jag har varit på! Helt bedårande i solnedgången.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s