work out and then work

Det börjar lösa sig gott folk. Fram till klockan 19.56 idag hade brudgummen ingen slips och jag inte någon klänning till bröllopsfesten på lördag. P A N I K !!! Men istället för att lipa hysteriskt och riva håret av mig (har en tendens att vilja göra så ganska ofta nuförtiden) gjorde jag som jag brukar – drog på fräääsiga träningskläder och cyklade iväg på ett träningspass med Henrica.

Nu ser jag på Anaconda och lägger de sista stygnen på Victors slips förhand. Till mig själv har jag kastat ihop en knallblå klänning. Rekordtid 93 minuter. Bekant modell dock. Har inte tid att göra något nytt mönster. Men fint materia som jag köpte i Åbo igår. Foder och dragked till så är saken biff. Jäklar anamma vad effektiviteten flödar här hemma! Och vore det inte för grannsämjan så skulle jag sy klart klänningen inatt. När hjärnan kokar över funkar träning för mig. Alltid

Lägger huvu på dynan och fixar resten imorn.

En reaktion på ”work out and then work

  1. Pingback: Den blåa | Mot drömlivet inom klädbranschen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s