Nåjaaaa, äntligen börjar sommarvärmen infinna sig och man får fiilis att använda lite färg. Favoritrosa bältet åker på och läppstift(!). Ambitiöst. Speciellt med tanke på att jag vanligtvis hatar rosa. Klockan är bara baby men ska printa ett portfolio och fixa en massa andra grejer innan jobbet. För ikväll åker jag till Stockholm med glassiga Vikingline. Möte i stan. Hemlisar på gång och jag är redan så nervös att jag får hjärtklappningar av bara tanken. Huujedamej.

Näij, positivt tänkande. Det kommer att gå så förbannat bra! Jag har inget att fölora. Allt att vinna. Önska mig lycka till och så återkommer jag senast på onsdag morgon.

5 reaktioner till “nervous in colour

    1. Tack. Läppstiftet är LUMENES Natural code, nr 2. Lättanvänt då det är matt! Rekommenderar 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s