the first, beautiful bride

Första brudklänningen för i år. Bild lånad av bruden herself.

Ååååh jag blir så glá att jag spricker. Brudklänningen jag sydde klart för ett par veckor sedan har använts denna helg och betedde sig perfekt fick jag höra. Bruden var så bedårande fin att jag lixom inte begriper att det är jag som gjort klänningen? Whäät lixom.  V-ringning framtill, lixom bak. Knapprad i ryggen och litet släp. Spetsbeklätt tyg och tight passform. Klassiskt elegant.

Jisses vilken härlig känsla att se lyckade arbeten in action. Härlig kvinna. Härlig klänning. Härligt allt. Stort grattis till nybakade frun, och mannen såklart!

5 reaktioner på ”the first, beautiful bride

    • thääänx, hemlisarna avslöjas senare 🙂 håll tummarna för mig!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s