back in business – but what´s up with the sun?

På bättringsvägen! Yiiha. Orkade tillochmed släpa mig till jobbet i morse. Feberfi och inte lika mycket snor uppklämt i hjärnan mer. Satte mig en halvtimme på balkongen efter jobbet för att läsa och äta en smirglare, och försöka få lite färg på mina döda kinder. Och jäklar! Röd som en krabba nu. Är huden känsligare då man är förkyld eller vafan hände? Albino-kräftan. Vit på ryggen. Röda i feijan. Jag som sällan bränner mig. Men så årtminstone inte lika död ut längre (förutom håret som snart börjar mögla).

Några timmar jobb i studion – min systers bröllopsklänning ska sys ihop i helgen – och vidare hit på grillfest. Igen. Om kroppen orkar.

Gemytlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s