looking dead

Gissa vem som har sju kilo snor uppklämt i hjärnan och liknar döden? Tjat´s me. Är så jäkla sönder. Förbannade förkylning. Nio timmar jobb gjode inte saken bättre. Och imorn ska jag infinna mig på jobb igen. Kl 9.00. Finska arbetsmoralen går lixom före hälsan. Not good. Får se om det blir nåt. Har tvingat mig själv att ligga i sängen och se på tv hela kvällen. Krävs väldigt mycket självdiciplin för att klara av kan jag lova, eftersom arbetsrummet väller över av ofärdiga projekt. Snälla döden, lämna min kropp tills imorn. Tack. Amen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s