Lace it

Anaggi mina ben kommer vara döda imorn. Lottas fel. Hon drar Body Attack programmet så bra att man blir tokig och hoppar på som en kenguru med adhd.

Sent hemma. Och innan klockan blev mitt i natten och mina grannar vill mörda mig så sydde jag klart några småbeställningar. Förkortat kostymbyxor. Förlängt en klänningsfåll med en spetskant. Är tacksam att folk begriper att inte gå på bröllop med för kort klänningar. Bra där! Funkar jäkligt smidigt att använda just spets för att förlänga och ändra plagg. Tjusigt, och går att ta bort senare om man behagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s