MAXJENNY

Hemma. Väldigt lyckad kväll i Helsinki. Bra fiilis och folk på gött humör. Mitt huvud ramlar snart av så ska krypa ner i mina rena lakan och snarka. Men min MAXJENNY tunica fick flera kommentar och förtjänar en bild, om än usel sådan. Ett minne från min pratik hos Designern Maxjenny Forslund i Köpenhamn. Varför har den hängt orörd i skåpet, jag undara?

En pärla eller två ska jag plocka ut från 2or+byYAT också, men det får blir till nästan Helsinki-besök. Lyxigt värre!

Gnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s