vote!

A. Alexa Avarinne C. Teemu Bling B. Elin Sandholm. Rösta gärna här. Tackar och bockar. D. Susanna Björklund (yep dockorna är i fel ordning på bilden)

Här har vi dem, de fyra olika stylingarna vi gjorde igår i 2or+byYAt butiken i Kluuvi. Mitt bidrag är B – en blommig tunica med shorts (fler bilder längre ner). Ville göra en mångsidig ”vardags-look” som kan bäras som sådan till jobbet. Dra bara av shortsen och placera bältet i midjan så har man party-outifitten kirrad! Sånt gillar jag, månsidigt, praktiskt, snyggt och enklelt med små coola detaljer. Icke okay att använda ordet ”cool” dock, jag vet. Tunican är en DRÖM med djup rygg och jag måste antagligen hugga av mig vänster arm för att inte norppa den åt mig själv.

Klicka här och tryck på ”like” om ni gillar vad ni ser, helst vid min outfit såklart;) Jag kan vinna ära och berömmelse. Men bland Er som som röstar lottas det ut 4 st presentkort a´ 80 €, att handla för i alla 2or+byYAT butiker. Icke illa! Bara ett litet klick krävs.

Så ett klick av er tid, tack. Här. (Facebook. Tryck på ”gilla” vid bilden).

Thänx!

En reaktion på ”vote!

  1. Pingback: 2or+byYAT styling winner « elinsss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s