to mum

Ledig förmiddag. Ska fösa undan en massa småjobb och ta mig en sjuhimmla lång löprunda. På mig har jag en ny t-skjorta från jobbet. Tryck på kläder brukar i mina ögon inte vara så tjohejsan, men denna hade passat urmärkt till min mor, galen seglare, på morsdagen. Eftersom storlekarna var fånigt små (har L på mig) så… eeh… behöll jag den själv istället. Oj voj. Men tanken var fin i alla fall. Får hitta nåt annat till mamsen. Förslag?

2 reaktioner på ”to mum

    • ja den är superskön. Från ONLY, kostade endast 12,95 eller nåt . Ute i butik nu! Åtminstone i Karis 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s