trust your instincts

Jag har återuppstått från arbets-narkomanernas grymma öde. Hurrraaa! Har jobbat sönder min stackars fingrar hela söndagen och måndagen (väckning kl 5.30 gör mig inte munter) men det behövdes bara en provning – sista provningen av brudklänningen – för att göra mig sprudlande igen. Satt perfekt. Föll perfekt. Såg perfekt ut. Hon var perfekt. Allt fint. Förutom den förbannade dragkeden! Eller snarare färgen på den. Skyller på Eurokangas-tanten som vänligt nog plockade ut den åt mig. Bitter. Efter några om och men beslöt jag mig för att byta den helt och hållet till en vit istället. Bra så. Nu behöver vi inte störa oss på något överhuvudtaget. Ska lita på mina instinkter i framtiden. Resultatbilder är fotade. Klänningen inpackad. Kirrat. Lycka!

Men bilderna kommer såklart då klänningen använts, om ett par veckor eller så. GRATULIS i förskott till brudparet.

 

2 reaktioner på ”trust your instincts

  1. Onsdag passar säkert hur bra som helst, enda jag vet om är att jag har handbollsträning på kvällen, men hela dagen borde vara ganska öppen! Så jag tar det gärna nångång mitt på dan om det passar dig? Serendi eller hos dig, detsamma för mig egentligen. Vi kan ju höras på onsdag då!

    Gilla

    • låter bra! Är hemma hela onsdagen å jobbar, nån lenkki i nåt skede bara. Så jo vi kan ringas på förmiddagen 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s