styling

Nu är det ju inte så att jag bara syr dagarna i enda. Tyvärr. Det är ju lite det som är problemet. Jag har inte ett utan två andra jobb att sköta också vilket tar evinnerlig tid (38 h/vecka för att vara exakt). Dagens saldo är 9 timmar i Canny/klädbutiken. Har stylat om alla skyltdockar och fotat dem. De stackars små damerna må se magra ut men är sjuhelsikes tunga att kånka omkring på kan ja lova! Efter en sån dag är jag svettig och ser ut som en roskis, men så länge det finns något att göra är jag gla´ och trivs på jobbet. Kom och moikka nångång. Axel Linström/Canny. Köpmansgatan, karis.

Någon stylit är jag ju inte haha lång ifrån, jisses. Vi turas om på jobbet. Men mer styling-grejer är på gång imorn i Helsingfors. Mer om det sen. Soffan ropar på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s