re-do

Minns ni kanske en tröja jag sydde för x antal månader sedan? Blev störtförälskad i tyget och förbannade mig själv som inte köpte mer. Axlarna blev ändå inte perfekta så tröjan har mest legat ihopskruttad i skåpet. Rev fram den igår kväll, klipp klipp, och så hade jag en trikåkjol istället. Bekvämt plagg på 15 min. Helt lyysande Sickan! Diggar det där lite vintriga utséendet. Än en gång bevisat på att materialet gör 90 % av plagget.

Men bara ben får vi lov att vänta med än. Anaggi vad kallt ute! What´s up med svedupellarna på andra sidan potten som kan gå barbent redan? Orättvist. Drar på mysbrallor istället och förbereder inför taco-night.

2 reaktioner på ”re-do

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s