from nervous, to satisfied and finally calm

Nervös Nöjd

Lugn och glá 

Åh jag blir nästan lite tårögd själv. Hade provning med the bride to be idag efter jobbet. Klänningen ser  f a n t a s t i s k  ut på henne. Klassiskt enkelt i ett lyxigt tyg. Sömnaden har förlöpt problemfritt och inga destuvidare ändringar behövs. Så nu återstår endast det sista. Dragked. Fåll. Tyll. Finputs.

Kan medge att min kund inte var den enda med nervositet i kroppen innan provningen. Även om jag har haft massvis med provningar förut så handlar dethär ändå om en brudklänning. Ett bröllop. En av de mest minnesvärda dagarna i en kvinnas liv och jaa kanske mannens också. Och lilla jag har fått äran att sy ihop klänningen. Till en vacker människa jag inte ens kände från tidigare. Så ja, även jag var en smula nervös. Men när klänningen väl satt på blev jag så jäkla nöjd och glad och stolt. Fasiken vad fin hon var! Och den där insikten smakar så fantastiskt gott. Att jag kan dethär. Jag tycker om det här. Och jag är bra på dethär! Även om jag lär mig massor med nya finesser helatiden. Så nu är jag ko-lugn. Glad. Och ser fram emot att få avsluta första brudklänningen under företaget E/S Design. Men långt ifrån den sista.

Så ja, kvinnor kan! Nina bjuder på väldigt väldigt kloka ord.

5 reaktioner på ”from nervous, to satisfied and finally calm

  1. Grattis Elin, du är duktig! 🙂 Har du lust på en kaffe nån dag? Tråmar mig på alla jag känner i Karis nu när jag inte har så mycket vettigt att göra under dagarna, haha!

    Gilla

    • thäänx, å tack desamma! Ja kaffe låter grejt. Har proppfulla dagar den här veckan men senare nästa vecka funkar uuutmärkt. Har du kvar min telefonnummer? 044 2869503 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s