six layers

Träna. Jobba. Äta. Jobba. Sy. Sy. Sy. Äta. Sova. Dagsrutinen denna vecka. Jag är dö-tråkig varelse just nu. Men brudklänningen är prioritet numero uno och det projektet är hemligt, än så länge. Kan åtminstone säga att det blir förbannat bra! Har sytt ihop hela alltihop. Sex(!) lager tyg i övredelen. Det ni. Men det behövs för att klänningen ska bli stadig och skrynkefri.  Fodret ska endast tilläggas. Provning imorn. Om allt ser bra ut blir klänningen fördig till helgen. Icke illa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s