keep it clean

Körde hem från Helsingfors på förmiddagen och kastade mig genast på min balkong med en pizza i gapet. Sol. Sömn. Kaffe. Återställd. Fiffigt av oss att undvika starkspriten igår kväll. Kan inte släppa hur förbannat roligt vi hade.

Så nu har jag haft energi att jobba hela kvällen. Sytt ihop inre korsetten till brudklänningen. Skrubbat hela arbetsrummet. Minsta lilla fläck på det vita tyget och katastrofen är ett faktum. Händerna tvingas jag också tvätta en gång i timmen för att undvika fettfläckar. Nu låter det som om jag har feta äckel-händer men faktum är att fingrarna är flåtigare än vad man skulle kunna tro. En av alla miljoner utmaningar med att sy brudklänningar – smutsen. Men det löper på som smort och imorn syr jag ihop ”skalet”. Spännnnnande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s