relaxi taxi

Krattat. Ätit. Solat. Hivat i roddbåten. Slappat. Sovit. Sånt där gemytligt som man gör ute på stugan om vårarna. Herregudvadsköntattvila. Stugan gör underverk för kropp och själ. Väl hemma hade jag tänkt jobba en hel del i studion men illamåendet naglade tag i mig likt en skogsbesse (överkonsumtion av mjöd, munkar och kaffe) så böt gummistövlarna mot nya frääääsiga träningskläder jag fick i födelsedagspresent av mannen och sprang illamåendet av mig. Lyckades jobba en smula och har nu packat väskan inför vappen-firandet i Helsingfors. Med Favvo-Henrica. Fullt ös. Blir sjukt bra. Men nästa vecka ska jag vara hemma lite mer. Eller åtminstone försöka.

Glada vappen på er! Ses på Le Bonk?

2 reaktioner på ”relaxi taxi

    • tack, älskar den! fick den i present av Johan. Det är ADIDAS så gissar att den finns i Elmosport i Karis 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s