green coctail

Beställningsarbete – coctailklänning

(Tidsinställt) I just detta nu dansar denna klänning omkring på en supé. Fodralet jag sydde åt min småkusin. Samma modell som denna, men materialet valde kuden själv. Lätt modell att klä upp till fest och klä ner till vardags. Mycket volym i kjolen, skräddarsydd övredel, v-formad rygg som vi höjde en aning. I övrigt är småkusinen mått så gott som identiska med mina. Smidigt så det förslår.

Kundmötet är också avklarat – lyckat sådant, tre klännigar till inbokade till sommaren – och nu är min hysteriska vecka över. Jesus amalia vad jag behöver sömn och föda. Så vi har inlett stug-säsongen och åkt ut till skären för att äta grillmat och kratta. Icke illa.

5 reaktioner på ”green coctail

  • Halloj! En dylik klänningn skulle landa på ca 120 € (lite beroende på hur exklussivt tyg man vill ha). Låter kanske mycket, men då ingår alla provningar och material, och klänningen är skräddarsydd efter kunden egna mått. Tyg och modell får även kuden själv bestämma. Ungefär så.
   /elin

   Gilla

   • Låter inte alls mycket, tycker jag som f.d. företagare. En företagare har ju massor med utgifter som man också måste ta i beaktande (över 20 % i pensionsavgifter, spara pengar för semestrar osv.). Jag sku kanske ta mer betalt om jag var du. Your worth it! 😉

    Gilla

    • nå bra att veta 🙂 Försöker hela tiden balansera priser med utgifter och jämföra med tid jag lägger ner. Men det är svårt. Tack att ni poängterar detta! Bra att höra det från utomstående..
     /elin

     Gilla

 1. Pingback: green coctail, part two « elinsss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s