HM – ridiculously cheap

Köpte ett par rosa/röda chinos från H&M för några veckor sedan. 14,95 €. Det är gånger som denna som kläddesigners och sömerskor (läs: jag) har lust att strypa någon. Vem kan konkurrera med byxor för 15 eurosar??? Dessutom måste jag erkänna att passformen är fenomenal, färgen likaså och materialet verkar okay. En omgång i tvättmaskinen – sen kan jag ge min riktiga dom.

Nåväl, brallor för femton euro eller inte. Jag tänker ändå fortsätta jobba fram mönstret till de perfekta byxorna åt mig själv, även om jag skjuter fram det till sommaren… och köper HM-brallor så länge. Fan ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s