My day ”off”

Kuitti. Som vanligt på måndagar. Men efter en skön löprunda, oljig burk tonnfisk i strupen och frukt-smoothie till efterrätt är jag lika glá som en övergödd baby med röda läppar (ja ett litet glas rödvin slank in där mellan varven). Jag har serrni tagit det fantastiska beslutet att inte jobba i studion på måndag kvällar. Så hinner jag lixom leva lite emellan också. Andas. Och sitta. Smart drag. Och ja, nio timmar jobb i Canny/klädbutiken lär väl räcka till på måndagar.

Gnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s