draping

Den perfekta dagen. Ska inte tråka ut allmänheten med att berätta hur många maskiner byk jag tvättat eller hur god Silvers burgaren smakade (dubbel, såklart) eller hur mycket sommarkläder som nu hänger fint i skåpet eller hur rent mitt moppade golv är eller hur vacker farmors gamla symaskin är (återkommer!) eller hur skit min fisiga karl luktar.

Nej. Däremot ska jag redogöra för mina lyyyysande timmar i studion. Sydde ihop kjoldelen till en hellång chiffonklänning och påbörjade draperingen på korsetten. Blir attans fint. Helt klart favvomodell att sy. Hellånga chiffongklänningar, vill säga. Jag har sytt så många att jag börjar få kläm på det och sömnaden går undan så det rasssslar i maskinen. Dessutom blir det aldrig fel. Never ever. Chiffong är tammefan pålitlig. Till hundra procent. Så vackert så..

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s