Jesse, Mikko and me

Småsölig dag på jobbet/Canny. Njöt därför extra mycket av smirglaren (lördagskorv och reissumies smakar som inrefile i min mun) och finska Elle som något hämtat till Kafferummet. Och roligare blir det ju då man ser en buddys jobb i tidningen. Bra jobbat Jesse!

Fredag. Helg för alla andra. Men för mig väntar jobb imorn, så blir hemma-sittar-kväll med Henrica. Ska bänka oss framför TV:N, finska Voice, och Mikko Sipola och fira min födelsedag några dagar för tidigt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s