Helsinki once again

Svinlyckat Helsinkibesök igår. Det är nog en fin stad. Huvudstaden vår. Har själv inget behov av att bo där (blir allt för rabiat på alla söliga tanter och störande välgörenhetsnissar och spårvagnar och kacklande duvor och trångsynta finnar och guvetvad) men gillar idén att åka in ett par gånger i månaden. Gick raka vägen till Eurokangas. Hittade tygerna jag var ute efter till en bröllopsklänning. Mötte upp brudarna utanför Rizzo där sjuklit stiliga Henrica jobbar nuförtiden. Tog en drink på Kuba. Skrattade i tre timmar. Sov över hos Henrica. Lånade sofistikerad lektyr (HAHA). Slappade halva förmiddagen. Tåget hem. Jobb.

Perfekt.

En reaktion på ”Helsinki once again

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s