Idre/Sweden 2012

Litet bildregn från min semestervecka i Idre fjäll. Har enmiljon på kameran. Åkte iväg med hela min egen familj samt släktingarna från pappas sida som är bosatta i Sverige. Två mostrar. Fyra kusiner. Och deras partners och barn. Sammanlagt 20 pers som delade på två gigantiska stugor. Yngsta 3 månader, äldsta 50+. Min släkt råkar vara en sån där fantastisk en och jag trivs som fan i deras sällskap.

Idre är en liten skidort som lämpar sig fenomenalt för barnfamiljer. Alla stugor ligger så gott som mitt i backarna och sittliftarna är ju rena rama lyxen. Inget partyställe alltså. Tacka fan för det! Istället blev det sol. Mat. Bastu. Skidning. Sömn. Korsord. Slappas. Argumenteras. Tack alla! Speciellt mamma&pappa. Nu är jag utvilad ut i fingerspetsarna och orkar ta tag i stressbomben som råder fram till sommaren.

Jobb på eftis och Helsingfors nästa…

4 reaktioner på ”Idre/Sweden 2012

  • Alla i gänget hade gula armband med märket ”lavinfara” som mamma fixat, så att vi ska se varan på långt håll i backen. SVIN bra,man hittade alltid varan om man råkat irra bort från mängden. Dessutom frågade en massa folk vad vi var för ”klubb” så det var lite kul 😀

   Solen var sjukt stark! hade jag inte använt solfaktor 20 skulle min näsa inte existera mer. Men skönt var det 🙂

   Gilla

    • haha ja det stämmer! I åre hade vi orange band som det stod ”nallarna” på. Minns du när vi tappade bort oss Malin, men hissvakten kände igen banden och meddela våra föräldrar. 😀 Dehär gula är liknande..

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s