crazyness

CRAZY meininki här hemma. Skönt med semester, javisst, men jäklaranamma hur mycket jag har att ta igen nu. Steg upp kl 6 i morse för att jobba i studion. Störd. I. Huvudet. Och där har jag duunat även hela kvällen. Det råder kaos då jag tydligen fått för mig att jag har åtta armar och fem hjärnor. Syr ihop tre olika klänningar på en och samma gång – en grön fodralklänning, en svart balklänning och en brudklänning. Hemmmmlisar alltihop! Men fint blir det. Där på sidan om sorterar jag dessutom post. Öppnar paket. Ringer femhundra samtal. Jobbar på eftis. Packar upp reseväskor. Äter lördagskorv och säger hej åt min karl i 3 minuter. Mer hinner jag inte.

Men har haft bra flow och min panikslagna uppenbarelse har kylt ner sig, pikulite. Imorn åker jag till Helsingfors för att handla tyger till ytterligare en klänning. After-work drinkar och övernattning hos en bästis är också inplanerat. Exakt vad jag behöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s