Idre

Visst är det ju jäkligt typiskt gott folk. Att man alltid blir sjuk på sin semester. Yep. Faktum. Sitter i soffan och ser bedrövlig ut. Pannvärk så nittontusan, snoret kaäddar över halva fejset och maten smakar hundskit, vilket säger en hel del då jag serverat mig själv utsökt lax med remouladsås. Men jag lever i förnekelse. Eller vad det nu heter. Passligt till påsk. Sörplar istället finrexin, mumsar på guta som påskhäxan hämtat (svärmor) och packar det sista som ska med på reissun. En hel veckas skidsemester i Idre/Sverige, med min familj, bihangen, och alla släktingar från Sverige. Sisådär 20 pers. Det kommer blir så frrrruktansvärt skönt och roligt att jag skiter i allt som har med flunssa och pannvärk och feber att göra. Amen.

Två pärlor bli ändå hemma. Datorn och pojkvännen. Här ska det firas hundraprocentig semester serrni! Inget som distraherar. Vilket ju pojkvännen kanske inte (alltid) gör men han har som vanligt enmiljon handbollsmatcher och kan inte följa med. Så ha det fint gott folk, förät er på påskägg, njut av våren och så hörs vi om en vecka! Vikingline nästa. Glammigt värre.

Taggad taggad taggad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s