”Guide for shy girls”

Påsklov! Träning och bastubad kirrat. Och medan mannen är hemma hos sig och fixar pizza kom jag hem ett varv för att kastar tvätt i maskinen och panik-packar. Vi åker ju till Idre/Sverige och skida i helgen, borta hela veckan! Halleluja vad fantastiskt.

Men första ska der firas lite påsk. I en snygg outfit lånad av mannen. Kan ni förstå att han har burit denna t-shirt på krogen. Med stoltheten i behåll. Trodde han åtminstone. Ojvoj. Jag dog lite av skratt. Vad den fortfarande gör i hans skåp är en annan fråga.

3 reaktioner på ””Guide for shy girls”

  1. trevlig resa! 🙂 Var du på jobb idag annars? Kastade en snabb blick upp till klädsidan när jag var in o handlade naglar och tapeter, men när jag kom upp en stund senare för att heja hittade jag inte dig..?

    Gilla

    • Tackar! Ska bli svinskönt. Nepp ja va inte på jobb igår. Jobbar endast måndag, fredag, lördag i Canny. Så imonr e ja där. Du ska ju få repen till strandväskan! Kan ge dem till johan ifall du har vägarna förbi hans nån dag 🙂 Njut av påsken.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s